Groepsreis

Sorteer op

ADISAT – Mindful in Nepal

Mindful in Nepal. We nemen de tijd om natuur en cultuur met aandacht te ervaren. Workshops dragen bij aan een dieper besef van de, voor ons, ondoorgrondelijke waarnemingen. Met yoga en meditatie in Nepal laten we de ervaringen ‘verstillen’. Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleidster.

Vanaf 1.895,00
Community trekking Mohare Hill

Groepsreis Puur en authentiek Nepal met trekking

Deze groepsreis door Nepal laat je de puurheid van het land en de lokale cultuur beleven. We gaan buiten de gebaande paden en bekijken de hoogtepunten van de koningssteden Kathmandu, Bhaktapur en Patan. We spotten wild in de jungle in het zuiden van Nepal en kijken vanuit Pokhara uit op de besneeuwde achtduizenders. Eten bij lokale families. En we vieren een festival mee en maken een 6-daagse trekking naar Mohare Hill.

Vanaf 1.479,00
Namaste in Annapurna Base Camp

Groepsreis Annapurna Base Camp

De trekking naar Annapurna Base Camp is een van de mooiste en afwisselende trekkingen van Nepal. Geniet van de adembenemende vergezichten. Dit is het land van de Gurung-bevolking. De cultuur is net zo divers als de flora en fauna onderweg. Je kijkt uit op de toppen van de Annapurna, Dhaulagiri, Machhapuchhre, Manaslu, Gangapurna en Tilicho. Het Annapurna Base Camp zelf, op 4.130 meter hoogte, is een pareltje met majestueuze panorama’s die je alleen in de Himalaya kunt zien.

Vanaf 795,00

ADISAT – Mindful in Nepal Retraite

Tijdens de retraite in Nepal breng je bewust de focus op jezelf, voel je ontspanning, doe je diverse meditaties, mindfulness yoga en volg je unieke workshops. In de 11-daagse reis ‘Mindful in Nepal Retraite’ beleef je het in combinatie met excursies naar de hoogtepunten van de Kathmandu vallei.

Vanaf 1.275,00
Telefonische bereikbaarheid Wij zijn telefonisch weer bereikbaar vanaf 8 oktober 2022.
+