Maak kennis met travel Nepal

travel Nepal is een specialistische reisorganisatie. We bieden individuele rondreizen, groepsreizen en reizen op maat aan naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet. Wij hebben inspirerende rondreizen voor je samengesteld of we zetten je reiswensen om naar een reisplan op maat.

Met onze partners ter plaatse zoeken we naar unieke plekken buiten de gebaande paden. En komen op plekken waar andere reisorganisaties niet komen. Dit betekent niet dat wij de toeristische hoogtepunten links laten liggen. Ook hier zoeken wij een authentieke ervaring op. Bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinschalige accommodaties.

Kortom, voor je reis naar Nepal, Bhutan, India en Tibet moet je bij travel Nepal zijn.

Specialist in reizen naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet

Duurzaam reizen

Verre reizen maken is niet per definitie duurzaam. travel Nepal probeert deze negatieve impact zo veel mogelijk te beperken en de positieve invloed zo goed mogelijk in te vullen. Bijvoorbeeld zorgt een vliegreis voor een flinke uitstoot CO2. Deze uitstoot heeft een nadelige impact op het klimaat. travel Nepal compenseert de CO2-uitstoot voor haar klanten. Met onze lokale partners hebben we afspraken gemaakt, zoals bijvoorbeeld dat afval niet in de bergen achterblijft, we adviseren om navulbare waterflessen te gebruiken en verstandig om te gaan met brandstof.

Economische impact

travel Nepal stimuleert de lokale economie door gebruik te maken van lokale gidsen, dragers, accommodaties en vervoersmiddelen die geëxploiteerd worden door lokale ondernemers. Wij vinden het belangrijk om de lokale economie zo veel mogelijk te ondersteunen.

Sociale impact

Op onze bestemmingen vind je zeer gevarieerde bevolkingsgroepen met verschillende culturen. De contacten met westerse bezoekers en culturen zijn de afgelopen decennia op gang gekomen, maar nog lang niet overal vanzelfsprekend. Via travel Nepal maak je kennis met authentieke leefwijze in kleine dorpen. Wij informeren je op locatie zo veel als mogelijk over de lokale gebruiken en tradities.

Lokale vertegenwoordiging

Op elke bestemming hebben wij partners die de reizen coördineren. Ze zijn het centrale aanspreekpunt bij vragen en eventuele problemen. Daarnaast garanderen ze de kwaliteit van ons reisaanbod. Ze spreken vloeiend Engels. Samen met onze lokale partners verzorgen wij jou een onvergetelijke ervaring op onze bestemmingen.

Nepal

Sabita staat voor je klaar in Nepal

Nepal

Budhi staat voor je klaar in Nepal

Bhutan

Yonten staat voor je klaar in Bhutan

India

Ravi staat voor je klaar in India

Zuid-India

Ranju staat voor je klaar in Zuid-India

Tibet

Sara staat voor je klaar in Tibet

China

Alice staat voor je klaar in China & Tibet

Boek vertrouwd

Garantiefonds GGTO

travel Nepal is lid van het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (Stichting GGTO) onder nummer 1328. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Lees meer over het garantiefonds GGTO.

Calamiteitenfonds

travel Nepal is aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten als een reis door een calamiteit moet worden aangepast of moet worden afgebroken.

Lees meer over het Calamiteitenfonds.

Logo VvKR

travel Nepal is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisatie (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Lees meer over de VvKR.