Visum

Voor veel van onze bestemmingen heb je met een Nederlandse of Belgische nationaliteit een visum nodig. Wij kunnen de aanvraag voor het visum voor je opstarten. Wij werken voor de aanvraag van de visums samen met onze partner KES Visum Support.

Op het boekingsformulier kun je aangeven of je wilt dat travel Nepal de visumaanvraag procedure voor je opstart. In onderstaande tabel hebben wij de mogelijkheden en kosten voor je weergegeven.

Bestemming Soort Maximaal verblijf Aanvraagduur Kosten*
Nepal Tourist – multiple entry 15 dagen 5 werkdagen € 93,40
Tourist – multiple entry 30 dagen 5 werkdagen € 108,40
Tourist – multiple entry 90 dagen 5 werkdagen € 163,40
China Single entry 30 dagen 4 werkdagen € 159,22
Double entry 30 per entry 4 werkdagen € 159,22
India eVisum (double entry) 30 dagen 3 werkdagen € 82,67
Tourist – multiple entry – 1 jaar 90 dagen 8 werkdagen € 125,00

* Kosten onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. De verzendkosten voor de retourzending per DHL bedragen per verzendadres € 17,50. Voor elke bestemming zijn andere eisen en voorwaarden van toepassing.

Visumaanvraag procedure

Als je bij je boeking hebt aangegeven dat je wilt dat travel Nepal de aanvraagprocedure voor je opstart ontvangen je voor vertrek een e-mail van onze visumpartner KES Visum Support. De e-mail bevat een link waarmee je direct in de aanvraag komt en deze kunt afronden.

  1. Verzamel de benodigde documenten
  2. Controleer of alles is ingevuld
  3. Verstuur de documenten inclusief paspoorten naar KES Visum Support
  4. Op het door jou aangegeven adres ontvang je de paspoorten inclusief visums retour

Wij raden je aan om de documenten minimaal aangetekend de te versturen. En de zending ook voldoende te verzekeren. travel Nepal is niet verantwoordelijk voor het verzenden of ontvangen van de documenten.

Checklist

KES Visum Support heeft handige checklists opgesteld met daarin de documenten die je nodig hebt bij de aanvraag van je visum. Dit zijn algemene checklisten. Als je bijvoorbeeld een visum voor China wilt aanvragen in combinatie met Tibet, dan verzorgen wij een groot deel van de benodigde documenten.

Checklist Nepal
Checklist China
Checklist India e-visum
Checklist India regulier