Verzekerd op reis

Je hebt een prachtige reis in het vooruitzicht of je bent op reis. Er kunnen situaties ontstaan waardoor de reis niet meer doorgaan of je genoodzaakt bent om de reis af te breken. Het is van belang dat je goed verzekerd op reis gaat. De kosten voor een redding met een helikopter vanuit het Himalaya gebergte kan al gauw oplopen tot een paar duizend euro. Wij stellen het hebben van een reisverzekering verplicht als je met travel Nepal op reis gaat. Daarnaast adviseren we je een annuleringsverzekering af te sluiten.

travel Nepal werkt samen met Allianz Global Assistance. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld.

Dit betekent een verzekering van Allianz Global Assistance:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

Doorlopende reisverzekering / annuleringsverzekering

Als je regelmatig op reis gaat

De doorlopende reisverzekering is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de doorlopende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering

Als je af en toe op vakantie gaat

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering ideaal. Met deze tijdelijke verzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de kortlopende reisverzekering aan te vullen met een annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering

Verzekerd bij annulering en vertraging

Je reis of vakantie annuleren is al vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

Ga je vaker dan Ă©Ă©n keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met een doorlopende annuleringsverzekering. Deze sluit je af bij de doorlopende reisverzekering.

Belangrijk: een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking worden afgesloten voor een volledige dekking.

Neem contact met ons op

Wil je een reis en/of annuleringsverzekering afsluiten? Neem contact met ons op voor een voorstel. Wij kunnen alleen een verzekering afsluiten voor klanten van travel Nepal die een reis hebben geboekt.

Voorwaarden en documenten

Productvoorwaarden Verzekeringskaart
Doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering Download Download
Doorlopende annuleringsverzekering Download Download
Kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering Download Download (reisverzekering)
Download (annuleringsverzekering)

Privacy statement Allianz Global Assistance