Onze werkwijze

Wij doen ons uiterste best om een geweldige reis voor je samen te stellen die volledig voldoet aan je wensen, ideeën en behoeften. Of het nu een op maat gemaakte reis, individuele reis of groepsreis is, een ultieme reiservaring is ons doel!

 • Aanvraag reisvoorstel

  Via de website van travel Nepal, per e-mail of telefonisch op (085) 888 5700 ontvangen wij graag je aanvraag voor een reisvoorstel. Het is ook mogelijk om direct een reis via onze website te boeken.

   

 • Inventarisatie

  Travel Nepal neemt contact met je op om je reiswensen af te stemmen om een passend reisvoorstel te kunnen opstellen.

   

 • Reisopzet

  Je ontvangt per e-mail van ons een eerste opzet voor je reis. We horen graag of deze opzet aansluit bij je reiswensen. Hierna stellen we een uitgebreid reisvoorstel voor je op.

   

 • Uitgebreid reisvoorstel

  Als onze reisopzet aansluit bij je reiswensen, ontvang per e-mail van ons een uitgebreid reisvoorstel op basis van je reiswensen, ideeën en behoeften.

   

 • Boeking

  Als het reisvoorstel helemaal voldoet aan je wensen, vragen we je om het boekingsformulier ingevuld naar ons retour te sturen.

   

 • Boekingsbevestiging

  Wij leggen alle onderdelen uit het reisvoorstel vast bij onze lokale partners. Als alle onderdelen vastgelegd en akkoord zijn, sturen wij aan je per e-mail de boekingsbevestiging en de factuur.

   

 • Reisbescheiden

  Na ontvangst van de volledige reissom ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek de reisbescheiden.

   

 • Op reis

  We wensen je een fijne reis toe!

   

 • Terugkomst

  Wij horen graag bij thuiskomst al je reisbelevenissen en ervaringen!

Vraag een reisvoorstel aan

Neem contact met ons op voor je droomreis op maat naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet..

Onze garanties

Garantiefonds GGTO

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators

Travel Nepal is lid van het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (Stichting GGTO) onder nummer 1328. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Lees meer over het garantiefonds.

Calamiteitenfonds

Calamiteitenfonds

Travel Nepal is aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten als een reis door een calamiteit moet worden aangepast of moet worden afgebroken. Lees meer over het Calamiteitenfonds.

Logo VvKR

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

Travel Nepal is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisatie (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Lees meer over de VvKR.