Groener reizen met travel Nepal

Groener reizen

Reizen is natuurlijk fantastisch! Toch heeft elke reis ongewild een negatieve impact op onze wereld. travel Nepal werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Bij je boeking compenseer je de CO2-uitstoot van je vluchten en daarmee geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer en een verbetering voor de lokale families. travel Nepal en GreenSeat helpen reizigers om groener reizen mogelijk te maken. Zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze mooie wereld.

Windenergie in India

Dagelijks ademen miljoenen inwoners van India zwaar vervuilde lucht in. Een belangrijke oorzaak van de luchtvervuiling is de energieopwekking via kolencentrales en de verbranding van hout om te koken. Door te investeren in windenergieprojecten in zuidelijk India zorgt GreenSeat voor opwekking van schone energie en gaat er minder CO2 de lucht in.

Dankzij deze projecten hebben lokale huishoudens toegang tot schone energie, wordt werkgelegenheid gecreëerd en wordt de CO2-uitstoot door vervuilende kolencentrales en verbranding van hout gereduceerd.

Meer informatie

Meer informatie over de projecten vind je op de website van GreenSeat.
GreenSeat en travel Nepal