Ontdek onze groepsreizen naar Bhutan, Nepal en Tibet

Onze groepsreizen zijn uniek. We reizen in kleine groepen en komen ook met de groepsreizen buiten de gebaande paden. We verblijven in kleinschalige accommodaties. Ga met ons mee op reis.

buiten de gebaande paden en weg van de massa
we bezoeken de hoogtepunten
genieten van comfortabel vervoer
we verblijven in kleinschalige accommodaties met karakter
ervaren lokale Engelssprekende reisbegeleiders
maximaal 14 deelnemers per reis

Thimphu Dzong Bhutan

Culturele groepsreis Bhutan

Bhutan is verrassend koninkrijk in de Himalaya. Het is een land vol mysterie. Waarbij het bruto nationaal geluk belangrijker is dan het bruto nationaal product. De rijst is rood en de natuur is overweldigend. Wanneer je Bhutan bezoekt, ben je één van de weinigen die de natuurlijke charme van het land gaat ervaren. We bezoeken de boeddhistische kloosters, de dzongs en maken wandelingen in de prachtige valleien buiten de gebaande paden. Natuurlijk mag een bezoek aan een kleurrijk festival met
per persoon
Bhutan
15 dagen
Guesthouse, Hotel

Hoogtepunten Lhasa en het Yamdrok-meer

Deze reis laat je de hoogtepunten van Lhasa zien en het Yamdrok-meer op 4.400 meter hoogte. Je reist in een klein internationaal gezelschap. In Lhasa zie je het Potala-paleis, Jokhang Tempel, Barkhor street, het Drepung en Sera-klooster. Geniet van de overweldigende omgeving en het prachtige heilige meer Yamdrok met een indrukwekkend uitzicht op de heilige berg Nyenchen Khangsar. Hoogtepunten: je ziet de hoogtepunten in Lhasa uitzicht op het heilige meer Yamdrok goed te combineren met China en Nepal
per persoon
Tibet
5 dagen
najaar, voorjaar, winter, zomer
Tibetaanse yaks bij Yamdrok meer

Van Lhasa naar Everest Base Camp en Namtso

Dit is de reis om kennis te maken met Tibet op het dak van de wereld in een kleine internationale groep. Je bezoekt de hoofdstad Lhasa, het Everest Base Camp en het heilige meer Namtso. In Lhasa zie je het Potala-paleis, Jokhang Tempel, Barkhor street, het Drepung en Sera-klooster. Geniet van de overweldigende omgeving en het prachtige heilige meer Yamdrok en de Karo-gletsjer met uitzicht op de Mount Everest. We bezoeken het Everest Base Camp aan Tibetaanse-zijde op 5.180 meter
per persoon
Tibet
10 dagen
najaar, voorjaar, zomer

Groepsreis Bhutan, Nepal en Tibet

travel Nepal biedt unieke groepsreizen aan naar Bhutan, Nepal en Tibet. We hebben deze groepsreizen zelf samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring ter plaatse.

Waarom een groepsreis?

Wij kennen onze bestemmingen door en door. We hebben complete groepsreizen samengesteld. We reizen buiten de gebaande paden, ook met groepen. Bijna alle excursies en entreegelden zijn inclusief. We overnachten in accommodaties met een kleinschalig karakter. Vaak zijn het familiebedrijven of accommodaties met een rijke historie of op een prachtige locatie gelegen.

Groepsgrootte tijdens de groepsreis

We reizen in kleine groepen van maximaal 14 personen. De meeste groepsreizen bestaan uit 10 deelnemers. Dit zijn reizigers die alleen reizen of samen en van alle leeftijden. Als je meer over de groepssamenstelling of groepsgrootte wilt weten, kun je met ons contact opnemen.

Lokale reisbegeleiding

We vinden het belangrijk dat de lokale mensen werk hebben. Daarom werken wij met lokale ervaren en goed Engelssprekende reisleiders.