Coronagarantie travel Nepal

Wanneer kunnen we weer buiten Europa reizen? Een vraag waar niemand op dit moment nog het antwoord op kan geven. Wel kun je bij travel Nepal alvast je de volgende reis met een gerust hart en zonder zorgen boeken. Je betaalt € 25,00 per deelnemer aan en je kunt tot 4 weken voor vertrek kosteloos annuleren.

Hoe werkt het precies?

We bekijken 4 weken voor vertrek of je reis door kan gaan. Als dit het geval is en je nog steeds op reis wilt, dan vragen we je om de restantbetaling aan ons over te maken. Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je de reispapieren.

Wat als je zelf toch niet meer op reis wilt?

Tot 4 weken voor vertrek kun je de reis kosteloos annuleren, onder aftrek van de aanbetaling van € 25,00 per persoon. Hebben wij ook de internationale vluchten voor je geboekt? Dan kunnen er andere voorwaarden voor deze vluchten van toepassing zijn. Natuurlijk informeren we je hierover bij je boeking.

Wat als wij jouw reis moeten annuleren?

Als de reis vanwege restricties van de Nederlandse, Belgische en/of lokale overheid niet kan plaatsvinden, dan zullen we met je in gesprek gaan om de reis kosteloos te verplaatsen naar een later moment. Wil je de reis liever annuleren? Dan betalen we de aanbetaling aan je terug.

Hoe zit het met groepsreizen?

Voor onze groepsreizen waarbij de internationale vlucht niet inbegrepen is en de reis begeleid wordt door een Engelssprekende reisbegeleider, geldt onze coronagarantie ook. Op de groepsreizen met een Nederlandssprekende reisbegeleider is de coronagarantie niet van toepassing. Als de internationale vlucht inbegrepen is, kunnen er andere voorwaarden van toepassing zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

Boek bij travel Nepal nu je volgende reis zonder zorgen!

De kleine lettertjes

  • Onze coronagarantie is geldig voor reizen geboekt tussen 1 januari 2021 en 1 september 2022 en met een (oorspronkelijke) vertrekdatum voor 1 januari 2023.
  • Indien je zelf besluit om te reis te willen annuleren, dan betaal je aan ons tot 28 dagen voor vertrek alleen de aanbetaling van € 25,00 per persoon.
  • Indien je zelf de reis wilt verplaatsen naar een latere vertrekdatum, kunnen er extra kosten (zoals hoog/laag seizoen) van toepassing zijn. Wij informeren je hier vooraf over.
  • Internationale vluchten zijn standaard uitgesloten van de coronagarantie. We maken hierover aanvullende afspraken met je, indien het van toepassing is.
  • Wij vergoeden niet de door jou gemaakte eventuele persoonlijke kosten van verplichte visa en permits, vaccinaties, reis-/annuleringsverzekering etc.
  • Deze coronagarantie is een aanvulling op onze reisvoorwaarden. Na het passeren van de grens van 28 dagen voor vertrek gelden onze normale betalings- en annuleringsvoorwaarden.